Om oss

/Om oss
Om oss2018-04-05T10:46:25+00:00

Vem är vi?

MAWIMA TEKNIK AB startade 2010. Vi servar, besiktigar, reparerar och säljer reservdelar till det mesta inom sjukvård, hemvård och gym. Produkterna som vi servar/underhåller är bl.a. sjukvårdssängar, undersökningsbritsar, gynstolar, patientlyftar, rullande bord, assistansbord för operation, undersökningsstolar, kontorsstolar, rollatorer, rullstolar, gåbord, personalcyklar, höj & sänkbara skrivbord m.m. Vi gör också översyn på träningsutrustning till sjukgymnastik och gym, t.ex. löpband, träningscyklar, bänkpressar m.m.

Vi har 30 års erfarenhet i branschen, och utgår idag från Skåne- samt Stockholmsregionen men utför arbete i större delen av syd- och mellan Sverige. Reservdelar säljer/levererar vi i hela landet.

Våren 2018 bestämde oss för att starta upp med försäljning och service av cyklar. Försäljningen och service bedrivs från vår befintliga lokal i Eslöv.

Miljö

Vår verksamhet ska genomsyras av kvalitet och miljöhänsyn. Kundtillfredställelse är måttet på kvaliteten i våra prestationer.

Miljöarbetet ska vara förebyggande med ständiga förbättringar i verksamheten, där vi strävar efter miljöanpassade transportlösning och hushålla med energi, naturresurser samt så lite som möjligt använda icke förnyelsebara material.

Vara aktiva i miljöfrågor med kunder, leverantörer och andra intressenter.